Keuren en certificeren

De kwaliteit van Volleberg Hijs -en heftechniek staat onder toezicht van de onafhankelijke instantie TÜV Rheinland. De expertise van Volleberg Hijs -en heftechniek wordt gewaarborgd door het EKH-lidmaatschap. Het EKH staat voor Erkende Keurbedrijven Hijs –en hefmiddelen en is een landelijk overkoepelend orgaan van onafhankelijk in de markt staande keurbedrijven.

Met onze expertise en ervaring geven wij een toegevoegde waarde aan alle bedrijven en instellingen die met hijsen en heffen te maken hebben, en waarde hechten aan kwaliteit en veiligheid.

Om beproevingen van hijs -en hefmiddelen “onder de haak” volgens de geldende regelgeving te kunnen doorvoeren beschikt Volleberg Hijs –en hefttechniek over een eigen trekbank, en een mobiele bank voor beproevingen op locatie. De trekbank staat onder controle van het N.M.I., een door het R.V.A. geaccrediteerde keuringsinstantie, en wordt periodiek zoals in de NEN-EN-ISO 7500-1 omschreven procedure gekeurd. Daar Volleberg Hijs –en heftechniek, als erkende beproevingsinrichting en EKH gecertificeerd lid, haar werkzaamheden verricht volgens de werkvoorschriften van het EKH is de onafhankelijkheid van de keuring gewaarborgd.

Het keuren van valbeveiliging, valbeveiligingsystemen, klimmaterialen, ladders, en elektrisch gereedschap is blijvend opgenomen in onze dienstverlening.

Top